Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Banker / Långivare

Banker / Långivare / Låneinstitut

Låneinstitut, bank, långivare, lånemäklare, låneförmedlare, kreditinstitut, alla dessa ord beskriver nästan samma sak. På den här sidan finner du en mängd olika banker och långivare. Du hittar här även också låneförmedlare som kan hjälpa dig att hitta ett lån.

Alla de långivare vi räknar upp här tillhandahåller lån av olika slag, med olika villkor och varierande räntor. Vi har skrivit om alla de stora bankerna som finns här i landet och sedan har vi utöver det artiklar om ett antal lite mindre långivare som har inriktat sig på specifika delar av marknaden.

Vi föreslår dig som är intresserad av att låna pengar att titta igenom listan och läsa vad de olika långivarna står för. Du hittar en text om varje långivare som berättar vad som gäller hos just dem och ifall det är något som speciellt utmärker dem. Sedan hittar du självklar också en snabb överblick över deras olika typer av lån och vad de kostar. Det gör valet enklare och ger dig möjlighet till en bra överblick.

Vi har valt att inte själva kommentera eller betygsätta banker och långivare utan helt enkelt ge dig möjligheten att jämföra själv och sedan välja det som passar dig. Genom att bara presentera faktan för långivarna så påverkar vi inte dig till några beslut som grundas på våra egna personliga åsikter. Viktigt är att du läser på ordentligt innan du tar ett lån av något slag, oavsett vilket lån du väljer så är det frågan om ganska mycket pengar. Ta därför tiden och gör ordentlig efterforskning innan du tar något beslut.

Självklart finns det direktlänkar till alla låneinstitut, låneförmedlare och banker i vår lista, så att du snabbt kan komma rätt och ta ditt lån när du har bestämt dig.