Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Onea

Onea skiljer sig lite från andra långivare som sysslar med mikrolån då de lånar ut hela vägen upp till 25 000 kr. Alltså klart mer än vad de flesta andra långivare erbjuder. Det går även bra att låna så lite som 500 kr om man önskar. Du väljer sedan själv ifall du betala tillbaka lånet under 1- 24 månader.

Vill du låna pengar av Onea är det första steget att registrera dig. Du fyller där i grundläggande information om dig själv så som namn, personnummer och telefonnummer. Du identifierar dig sedan med hjälp av Bank-ID. När du sedan ska låna pengar så gör du detta på ett av två sätt. Antingen direkt genom att logga in på användarprofilen på deras hemsida eller så ringer du upp dem och sköter det via telefonen.

När man lånar pengar så är det alltid viktigt att planera in så att man kan återbetala lånet som planerat. Men om du vill så erbjuder Onea en möjlighet till att förlänga lånet. Sen är det viktigt att komma ihåg att även detta kostar pengar.

Vem kan låna av Onea

För att få låna pengar av Onea krävs det du som kund har fyllt 20 år och är svensk medborgare. Sen behöver du även ett bankkonto och mobiltelefonnummer som är registrerat här i Sverige. för att kunna identifiera dig behöver du även ha tillgång till Bank-ID. Något som du oftast kan skaffa snabbt och smidigt via din Internetbank.

En kreditprövning utförs och det är resultatet på denna som bestämmer ifall du får låna pengar eller ej. Det finns inga fasta uppsatta regler för hur stor inkomst du behöver för att klara av kreditprövningen, inga bestämda regler finns heller för betalningsanmärkningar. Utan sådant bedöms från fall till fall.

Onea erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån från 500 kr upp till 25 000 kr.

Direktlänk till Onea

Finner du Onea intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Onea

Fakta om lån från Onea

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.