Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Meddelandelån

Hos Meddelandelån kan du få hjälp med att ta mikrolån eller ett SMSlån. Du kan även låna pengar hos Meddelandelån om det är så att du har aktiva betalningsanmärkningar. Deras regler säger nämligen att personer har chansen att låna hos dem om de har upp till 6 stycken aktiva anmärkningar. Har du inte fler anmärkningar än detta och verkligen vill låna pengar är Meddelandelån ett intressant alternativ för dig.

Villkor för lån hos Meddelandelån

Att det går att låna trots betalningsanmärkning gör att de står ut lite bland mikrolånsföretagen. Att de sedan också inte har regler som säger att låntagare behöver vara äldre än 18 år för att låna gör att de blir lite ovanliga.

Man kan alltså låna pengar även om det finns aktiva betalningsanmärkningar. Men man får inte ha något skuldsaldo som ligger hos Kronofogden. Vidare krävs det att man varit folkbokförd i Sverige i mer än ett år och att det finns ett publikt mobiltelefonsabonnemang registrerat.

När kan man låna?

Som hos alla andra långivare som erbjuder mikrolån går det bara att ha ett lån åt gången hos Meddelandelån. Har man ett tidigare lån måste det återbetalas innan det går att skicka in en ny ansökan om lån.

Att låna pengar går annars att göra vilket tid på dygnet som helst iaf om man tänker på när ansökan kan skickas in. Dock kommer den bara att behandlas under de timmarna kundtjänst har öppet. För närvarande har de öppet mellan 06-22 mån-lör och 12-16 på söndagarna.

Efter att en ansökan har godkänts är det dels vilket tid på dygnet och vilket bank man har sitt konto hos som bestämmer hur snabbt pengarna betalas ut. Men oftast kommer pengarna in samma dag om ansökan skickats in tidigt och som senast morgonen efter. På helgdagar kan det ta längre tid innan pengarna betalas ut.

Meddelandelån erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån på Internet från 500 kr upp till 5 000 kr.
  • SMSlån på 500 kr upp till 5 000 kr.
  • Möjlighet att låna pengar även om du har betalningsanmärkningar.

Direktlänk till Meddelandelån

Finner du Meddelandelån intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Meddelandelån

Fakta om lån från Meddelandelån

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.