Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Compricer

Compricer har sedan tidigare gjort sig kända för att jämföra exempelvis lån på nätet. Nu har de även börjat att förmedla lån till sina besökare. Vidare finns det andra tjänster på deras sajt som jämförelse av telekom, försäkring och el.

När det gäller lån så är det bolån och privatlån som de kan hjälpa till med. För bolånen har de en vanlig jämförelse av de olika instituten med uppdaterade räntor. Privatlån jämför de även på detta sätt men där jobbar de även som låneförmedlare.

Du kan alltså skicka in en ansökan till dem som de sedan kommer att vidarbefodra till sina samarbetspartners. Dessa svara tillbaka med om de vill låna ut pengar och till vilka villkor. De stora fördelarna med detta är att det bara görs en förfrågan hos UC vid din ansökan och att du får erbjudanden från flera olika långivare.

Det privatlån eller blancolån som det också kallas för som de förmedlar är ett standard sådant. Detta innebär att det går att låna upp till 350 000 kr under 12 år som längst.

Villkor för att få låna pengar via Compricer

När du ansöker om ett lån via Compricer görs en kreditprövning på dig som ska låna. Om svaret på denna prövning ska bli positivt gäller det först av allt att uppfylla vissa grundkrav. Dessa är att du ska vara minst 18 år gammal och ha en fast inkosmt på lägst 100 000 kr per år. Du kan även ansöka om ett lån med en medsökande. Detta ökar möjligheterna att bli godkänd förutsatt att bägge klarar av grundkraven.

Det finns heller inget som säger att man automatiskt blir godkänd bara för att man grundkraven uppfylls utan kreditprövningen tar även hänsyn till exempelvis hur mycket i andra lån som du redan har.

När det gäller betalningsanmärkningar så finns det inga klara uppsatta regler men du kan förutsätta att de flesta långivarna kommer att neka ansökningar från personer med anmärkningar.

Compricer erbjuder följande typer av tjänster:

  • Förmedling av privatlån från 20 000 kr upp till 350 000 kr.
  • Förmedling av billån upp till 350 000 kr.

Direktlänk till Compricer

Finner du Compricer intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Compricer

Fakta om lån från Compricer