Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Svensk låneförmedling

Svensk låneförmedling är ingen långivare utan som namnet säger en låneförmedling. Det betyder att de har samlat ett antal banker och långivare under sig och sedan kan du ansöka om lån hos dem och hitta en bra långivare som passar dig. Den typ av lån du kan ta är endast privatlån.

Tanken är att ansöker om lån bara en gång och så skickas den ut till olika långivare och så får du svar från de som kan tänka sig att ge dig ett lån. På så vis behöver du bara skicka in en låneansökan, det görs bara en enda kreditkontroll i ditt namn och du får sedan fram de alternativ som matchar dina kriterier. Du kan då jämföra räntor och villkor och välja det lån som du tror på.

Mer info om lån hos Svensk låneförmedling

Du kan ta ett privatlån upp till 350 000 kr via Svensk låneförmedling. Du kan välja återbetalningstid mellan 1 år och 12 år. Lånet är ett helt vanligt privatlån och har därför inga krav på att du lämnar säkerhet. Du kan antingen ansöka om lån för att du behöver pengar till något specifikt eller om du behöver samla dina gamla krediter för ett billigare lån.

Du kan ha en medsökande när du ansöker om lån. Detta innebär att någon annan är med och går i god för dig och din ekonomi. Detta gör det klart lättare att få ett lån om du har en ekonomi som är lite på gränsen. Din medsökande har då lika stort ansvar för lånet som dig och tvingas betala tillbaka om du inte kan. Den som söker tillsammans med dig måste ha god ekonomi.

När du ansöker om ett lån hos Svensk låneförmedling får du prata med en låneförmedlare som hjälper dig att välja ett lån som passar dig och din ekonomi etc. På så vis kan du få mer information och känna dig trygg i ditt val.

Villkor för att få låna av Svensk låneförmedling

För att kunna ansöka om lån hos Svensk låneförmedling måste du vara minst 18 år. Du måste även uppfylla de ekonomiska kraven som finns. En enda kreditupplysning tas (trots att du rent faktiskt ansöker hos flera banker och långivare samtidigt). Utifrån denna kan man se ifall du har ekonomin för ett lån.

De ekonomiska kraven är att du har en månadsinkomst på åtminstone 10 000 kr. Denna inkomst kan t ex komma från en tillsvidareanställning, pension, eller om du har eget företag. Hur mycket du kan låna som mest beror på din inkomst och tidigare skulder.

Du kan ha betalningsanmärkningar om du lånar som mest 30 000 kr. Vill du låna mer än så kan du tyvärr inte ha några anmärkningar. Du måste också alltid ha varit fri från aktiva skulder hos Kronofogden i minst två år.

Svensk låneförmedling erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån upp till 350 000 kr i 1 till 12 år.
  • Privalån med låg ränta för att samla dyra lån och krediter.
  • En enda ansökan till många olika banker och långivare (med bara en kreditupplysning).

Direktlänk till Svensk låneförmedling

Finner du Svensk låneförmedlingintressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Svensk låneförmedling

Fakta om lån från Svensk låneförmedling