Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Vivus

Vivus är en stor långivare som satsar på mikrolån. Du kan välja på lån från 50 kr och hela vägen upp till 10 000 kr. Du kan själv välja hur mycket du vill låna, även om det skulle vara 4580 kr eller liknande. Även återbetalningstiden är flexibel på samma vis och du kan köra på valfritt antal dagar upp till 30.

Som ny kund har du möjligheten att låna upp till 6000 kr. Allra första gången du lånar är det dessutom helt gratis. Du betalar bara tillbaka lånebeloppet. När du lånar första gången är det alltså 6000 kr som mest och vid andra lånet kan du få lånebelopp upp till 8000 kr. Tredje gången och framöver går det sedan att låna upp till maxbeloppet på 10 000 kr.

Flexibiliteten i Vivus lån ger dig möjlighet att låna i t ex 17 dagar om du nu tycker att det är bättre än 30 dagar. Det blir lägre ränta på kortare lån så ifall du inte behöver pengarna i mer än 17 dagar är det alltså mer prisvärt att låna bara dessa dagar. Du kan dessutom förlänga ditt lån i 7, 14 eller 30 dagar ytterligare ifall den första löptiden inte räckte till. Detta kostar så klart lite extra.

Villkor för att få låna av Vivus

Det är ganska få och grundläggande villkor för att kunna låna hos Vivus. Du måste vara myndig, alltså minst 18 för att kunna låna och du måste även vara svenk medborgare. Du behöver ett svenskt bankkonto som pengarna sätts in på och ett svenskt mobiltelefonnummer.

Man gör en kreditprövning för att se hur det står till med din ekonomi och utifrån denna gör man en personlig bedömning av din ekonomi. Du kan inte ha några betalningsanmärkningar om du ska bli godkänd. I övrigt finns inga specifika siffror för minsta årsinkomst eller liknande.

För att kunna ta ett nytt lån hos Vivus måste du också ha betalat tillbaka ditt gamla lån. Du kan inte ha flera lån samtidigt hos samma långivare och du måste ha skött ditt gamla lån på ett bra sätt.

Vivus erbjuder följande typer av lån:

  • Första lånet upp till 6000 kr gratis i max 30 dagar.
  • Andra lånet upp till 8000 kr i max 30 dagar.
  • Tredje lånet upp till 10 000 kr i max 30 dagar.

Direktlänk till Vivus

Finner du Vivus är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Vivus

Fakta om lån från Vivus

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.