Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Bank Norwegian

Bank Norwegian är en ny aktör på den svenska marknaden vilket kanske inte är helt överraskande då de inte härstammar från detta land. Väljer du att utnyttja tjänsterna som Bank Norwegian erbjuder så har du i princip en bank med allt som behövs. Detta innebär att det t ex går att låna pengar, skaffa kreditkort, öppna sparkonto och använda dem som Internetbank.

Det vi ska titta lite närmare på här nu är det lånet som de erbjuder till sina kunder. Lånet i sig är ett vanligt privatlån men det som skiljer dem lite från andra långivare är att det går att låna hela vägen upp till 400 000 kr. Lägsta möjliga lånesumma är 5 000 kr. Eftersom det möjliga lånet är större än vanligt finns det även möjlighet att återbetala på hela 15 år.

Om du vill låna pengar av dem är det möjligt att använda sig av E-leg eller Bank-ID för att snabba på låneprocessen. Då kan du skriva under ansökan digitalt istället för att behöva få papper hemskickade som sedan ska skrivas på och skickas in via post. Signerar du digitalt kommer det därmed att gå några dagar snabbare att få pengarna insatta på kontot.

Vem kan låna av Bank Norwegian

För att få låna pengar krävs det som vanligt att vissa villkor uppfylls. Om dessa klaras av avgörs genom den kreditprövning som kommer att utföras. Det finns heller ingen garanti att du blir godtagen bara för att du har uppfyllt minikraven utan andra saker påverkar också kreditbetyget så som hur mycket andra lån du har.

Men för att ha en chans att få låna pengar krävs det att du är myndig och har varit folkbokförd i Sverige i minst tre år. Det få även inte finnas några aktiva betalningsanmärkningar registrerade på dig som ansöker om ett lån.

Det finns inga exakta regler för hur stor inkomst som Bank Norwegian kräver. Du behöver ha en inkomst men hur stor denna är beror på hur mycket pengar som ska lånas. Lånar du 5 000 kr behöver du ju inte alls samma ekonomiska muskler som ifall du vill låna 400 000 kr.

Ett sätt att ha större chans att bli accepterad vid en ansökan är att ha en medsökande till lånet. Denna person kommer då att ha lika stort ansvar för lånet som du. Tack vare att ni är två personer som ansöker ökar normalt möjligheterna att få låna då två ekonomier generellt är starkare än en. Den som är medsökande måste också uppfylla grundkraven som ställs.

Bank Norwegian erbjuder följande typer av tjänster:

  • Privatlån från 5 000 kr upp till 400 000 kr.
  • Kreditkort
  • Sparkonto

Direktlänk till Bank Norwegian

Finner du Bank Norwegian intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Bank Norwegian

Fakta om lån från Bank Norwegian