Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Cash Buddy

Detta är ett alternativ för dig som letar efter ett lån någonstans mellan 3 000 kr och 25 000 kr. Alltså är det frågan om ett litet privatlån som du kan ansökan om hos Cash Buddy. Eftersom det är ett privatlån kan du låna pengar till vad som helst och det kostar t ex inget extra att lösa lånet i förtid ifall du önskar det.

Cash Buddy har en fast ränta som de tar ut oavsett vilken storlek det är på lånet eller hur länga som du lånar pengarna. Dock är det en ganska hög ränta som vi talar om vilket det gäller att vara medveten om.

Betalningsfria månader

En tjänst som du kan välja att utnyttja eller ej är två betalningsfria månader per år. För att få använda dig av dessa så krävs det att du har skött dina återbetalningar enligt planen. Vidare får du inte ha någon månad av detta slag under de fyra första månaderna efter det att lånet startades. Max antal betalningsfria månader per år är två stycken och det måste vara minst fyra månader mellan dessa.

Att du inte betalar något under dessa månader innebär inte att lånet är gratis under tiden. Den ränta som samlas under denna månad läggs på själva kapitalskulden och lånet förlängs med ytterligare en månad. Dock behöver du inte betala ut några pengar den månaden vilket kan vara passande ibland.

Vem kan låna av Cash Buddy

En kreditprövning kommer att utföras och för att ha en chans att klara av den gäller det att du uppfyller grundkraven. Det första sådana är att du måste vara minst 20 år gammal eller fyller det under innevarande kalenderår. Nästa steg är att du måste ha en fast inkomst som kommer ifrån ett jobb, företag, pension eller liknande.

Om du klarar dessa två grundkrav så är chanserna goda att få låna även om det finns några krav till som ställs på dig som låntare. Du måste vara skriven här i landet och ha ett svenskt personnummer.

Har du betalningsanmärknignar finns det faktiskt möjlighet att få låna pengar. Men för att den chansen ska finns måste alla skulder vara lösta hos Kronofogden. En ansökande får heller inte ha en pågående skuldsanering, vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.

Cash Buddy erbjuder följande typer av tjänster:

  • Privatlån från 3 000 kr upp till 25 000 kr.

Direktlänk till Cash Buddy

Finner du Cash Buddy intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Cash Buddy

Fakta om lån från Cash Buddy