Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Nanoflex

De flesta långivare som sysslar med mikrolån lånar ut på samma sätt. Vanligast är att kunderna kan låna under 30 dagar när det är små summor och sedan två eller tre månader ifall det är lite större summor. Nanoflex har här valt en lite annan taktik då de låter sina låntagare själva välja ganska fritt när det gäller löptid.

Det lån som kan skaffas hos Nanoflex börjar på 500 kr och sträcker sig upp till 6 000 kr. Löptiden är 15 - 55 dagar och det är här som det lite annorlunda är. Du kan nämligen nästan helt fritt själv bestämma hur många dagar du vill återbetala lånet på inom detta intervall. Begränsningen är att sista återbetalningsdagen inte ska vara en helgdag. Annars kan du välja helt fritt så ifall du vill betala tillbaka lånet på 27 dagar så går det bra.

Kan du betala tillbaka lånet på så få dagar som möjligt är det bra då kostnaden ökar för varje dag som du lånar pengarna. Det är ganska stor skillnad i pris på ett lån under 15 dagar och ett på 55 dagar.

När det gäller att ansöka så kan du göra detta på två sätt. Antingen använder du det formulär som finns på Nanoflex hemsida eller så ringer du upp till dem så hjälper de dig med ansökan.

Villkor för att få låna av Nanoflex

Om du vill låna pengar av Nanoflex så krävs det att du är 20 år gammal och folkbokförd i Sverige. Vidare behöver du ha en årsinkomst på minst 50 000 kr och får heller inte ha några betalningsanmärkningar.

Om du blir godkänd avgörs när kreditprövningen utförs. Uppfyller du grundkraven som vi listade innan har du goda möjligheter att bli accepterad. Dock kan andra saker sätta stopp för en ansökan så som att du redan har en stor mängd andra lån.

Nanoflex erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån från 500 kr upp till 6 000 kr.

Direktlänk till Nanoflex

Finner du Nanoflex intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Nanoflex

Fakta om lån från Nanoflex

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.