Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Kredit 365

Kredit 365 är ett av de låneinstituten som bedriver en verksamhet där man erbjuder små lån i form av mikrolån. Huvudsätet för företaget ligger i vår huvudstad. Kredit 365 drivs av Folkia AB som du också hittar här på sidan.

Är du en ny kund kan du hos Kredit 365 låna 1 000, 2 000 eller 3 000 kr. Det är även så att Kredit 365 godkänner ansökningar från personer som annars riskerar att bli nekad pga dålig kreditvärdighet. De kollar nämligen upp varje ansökan manuellt vilket leder fram till att de kan godkänna fler ansökningar än andra. Det viktiga är bara att komma ihåg att det som vanligt inte finns några garantier för att en ansökan blir godkänd.

Återkommande kunder kan utöver de vanliga lånesummorna även låna 5 000 kr vid varje lånetillfälle.

Lånevillkor hos Kredit 365

De grundläggande kraven som Kredit 365 ställer är att den ansökande måste vara folkbokförd i Sverige och ha en årsinkomst på minst 20 000 kr. En eller flera betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att bli godkänd. Det finns också en åldersgräns på 20 år för att en ansökan ska ha en chans att bli godkänd.

Vi skrev tidigare att de gör en kreditprövning på varje ansökan. Detta gör att man inte kan garantera något på förhand. Men är det så att du uppfyller de ovanstående kraven är chanserna mycket goda att en låneansökan godkänns utan några problem.

Hur ansöker man om ett lån?

Det är mycket smidigt att ansöka om ett mikrolån hos Kredit 365. Du börjar helt enkelt med att fylla i det formuläret som finns på deras hemsida. Där får du fylla i namn, personnummer, telefonnummer, hur mycket du vill låna, kontonummer m.m. Som du märker är det den informationen som krävs för att de dels ska kunna ta ett beslut om ansökan ska godkännas eller ej och dels vad de behöver för att veta vart pengarna ska betalas in.

Något som gör det smidigare att låna pengar från Kredit 365 är att de inte använder sig av en ansökningskod till skillnad från många andra låneinstitut. Detta innebär att du inte behöver skicka in något SMS först för att få tag i denna kod. Istället fylls all information in i formuläret på hemsidan.

Återkommande kunder kan låna pengar via SMS om de så vill. Gör man det tillkommer det inte någon kostnad för SMStrafiken.

Kredit 365 erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån på Internet upp till 3 000 kr.
  • Mikrolån på Internet upp till 5 000 kr för återkommande kunder.
  • Mikrolån via SMS upp till 5 000 kr för återkommande kunder.
  • Mikrolån trots låg kreditvärdighet, t ex pga betalningsanmärkningar.

Direktlänk till Kredit 365

Finner du Kredit 365 intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Kredit 365

Fakta om lån från Kredit 365

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.