Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Sevenday

SevenDay har valt lite andra inriktningar är många andra långivare på marknaden. De har nämligen insett att det finns plats på marknaden om man kommer med lite nya tankar. Ett sådant exempel är att man kan få betalningsfria månader upp till tre gånger per år. Vilket är tänkt att förenkla situationen om en viss månad har blivit väldigt dyra av någon annan anledning.

Något de också satsar på är att få kunder att ta ett lån hos dem för att samla andra dyrare lån. T ex brukar varor köpta på avbetalning ha en mycket hög ränta. Kan man då samla ihop sådana kostnader och andra som är dyrare till ett större lån med lägre ränta kan man spara mycket pengar. SevenDay vinner en ny kund och låntagaren sparar pengar vilket passar de flesta.

Det självklart också att låna pengar av andra anledningar hos SevenDay. Det är ett vanligt privatlån som gäller där det går att låna max 300 000 kr. Återbetalningstiden kan man själv styra över men den kan inte vara längre än max 12 år.

Prisgaranti

"Vi ger dig prisgaranti på privatlån. Om du skulle erbjudas och beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar vi att matcha deras erbjudande."

Detta kan du absolut komma ihåg om du vill låna pengar och SevenDay verkar passa dig bra men att du skulle kunna få en lägre kostnad hos någon annan långivare. Det är den effektiva ränta som jämförs.

Krav på låntagaren hos SevenDay

För att få låna pengar hos SendeDay krävs det att man;

- En låntagere måste vara mellan 20 och 69 år gammal. Ett lån ska vara återbetalat senast vid 70 årsdagen.
- Vara folkbokför i Sverige de senaste tre åren.
- Inte någon skuld hos Kronofogden eller några aktiva betalningsanmärkningar.
- Ha en inkomst som är tillräckligt stor för att klara av återbetalningarna.

Sevenday erbjuder följande tjänster:

  • Privatlån upp till 300 000 kr.
  • Sparkonto

Direktlänk till SevenDay

Finner du SevenDay intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Sevenday

Fakta om lån från Sevenday