Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Kundfinans

Det finns ett antal långivare som sysslar med mikrolån här i Sverige och ett av dessa företag är Kundfinans. Lånen som du kan ta hos dem är i storleksordningen mellan 500 och 12 000 kr. En ny kund hos Kundfinans kan maximalt låna upp till 5 000 kr. Ansökningar går att skicka in antingen direkt och smidigt på nätet eller använder man sig utav sin mobiltelefon. Valet styrs av vad man själv trivs med då det inte skiljer i pris.

Lite ovanligt med Kundfinans är att det även går att få ett lån genom att ringa upp dem då de har en kundtjänst som jobbar med sådant. Återkommande kunder kan även låna med hjälp av e-legitimation.

För att få låna hos Kundfinans krävs det

Alla långivare har vissa krav som den potentiella låntagaren måste uppfylla och detta gäller ju självklart också för Kundfinans.

Deras grundkrav är att en låntagare måste ha en taxerad inkomst på minst 100 000 kr per år. Det räcker även inte med att bara vara myndig utan man måste vara minst 18 år gammal. Det finns även en övre gräns som ligger på 70 år. Det får inte finnas något tidigare lån hos Kundfinans som ännu inte är återbetalat, efter man betalat tillbaka ett gammalt lån finns möjligheten att låna pengar igen.

Det får heller inte finnas några aktiva betalningsanmärkningar eller skuldsaldo. För att kunna få pengar utbetalade krävs det att ett svenskt bankkonto finns registrerat på den ansökande. Eftersom en del av ansökningsprocessen innefattar SMS krävs det också att ett mobiltelefonabonnemang finns registrerat. Har den ansökande hemligt nummer kan inte Kundfinans genomföra sina kontroller och då nekas en inkommen ansökan.

Uppfyller den ansökande ovanstående krav är det rimligt att anta att en ansökan kommer att godkännas. Sen finns det inga garantier då en kreditprövning görs som kan upptäcka något annat.

Kundfinans erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån från 500 kr upp till 5 000 kr för nya kunder.
  • Mikrolån från 500 kr upp till 12 000 kr för återkommande kunder.

Direktlänk till Kundfinans

Finner du Kundfinans intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Kundfinans

Fakta om lån från Kundfinans

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.