Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Nanokredit

Nanokredit är lite av en frisk fläkt bland de olika låneinstituten som erbjuder mikrolån. Detta då de har valt att lägga upp sina lån på ett litet annat sätt än de andra något som gör dem klart spännande.

Nano flex

De har delat upp mikrolånet som du kan söka hos dem i två olika produkter. Den första av dessa är Nano flex. Här går det att låna mellan 1 000 och 5 000 kr åt gången. Vill man går det att välja ganska fritt mellan dessa summor, iaf så pass fritt att man kan välja på 500 kr nivån. Det går alltså att låna t ex 3 500 kr.

Återbetalningstiden kan man här också variera ganska friskt. Den kortaste löptiden man kan välj ligger på 14 dagar och den längsta är 56 dagar. Det går att välja med några få undantag mellan kortaste och längsta löptiden. Vill du t ex betala tillbaka om 35 dagar fungerar det.

Bra att veta är att det kostar mer att låna pengarna ju längre löptid du väljer. Betalar man tillbaka pengarna på bara ett par veckor kommer det att vara mycket billigare än om den längsta löptiden väljs.

Nano Kredit

Deras andra lån har de valt att kalla för Nano Kredit. Detta är ett litet mer uppstolpat lån som du kan välja. Här går det nämligen bara att låna jämna tusental mellan 1 000 och 8 000 kr. Återbetalningstiden är heller inte lika fri utan det går bara att välja en löptid på 20 till 90 dagar. Storleken på lånet avgör vilka val som finns när det gäller löptid.

På samma sätt det är billigare att ta ett kort lån genom Nano flex är det också här billigare att låna pengarna i 30 dagar än 45 dagar.

Villkor för att få låna hos Nanokredit

Alla långivare har villkor som de ställer på eventuella låntagare och självklart har Nanokredit också det. Här nedan har vi listat de mest grundläggande du bör kolla igenom innan du ansöker om ett lån.

Du måste;
- Vara minst 20 år
- Vara svensk medborgare och mantalsskriven i Sverige.
- Inte ha någon aktuell betalningsanmärkning.
- Ha ett registrerat telefonnummer på sin person eller Nordea personkonto.
- Ha en deklarerad inkomst om minst 50 000 kr.

Nanokredit kommer sedan att göra en kreditprövning av dig och det är resultatet på denna som bestämmer om du får låna eller ej. Det finns alltså inga garantier att du får låna även om dessa krav klaras av.

Nanokredit erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån på Internet upp till 8 000 kr.
  • Mikrolån via telefon upp till 8 000 kr.

Direktlänk till Nanokredit

Finner du Nanokredit intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Nanokredit

Fakta om lån från Nanokredit

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.