Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Lånbolaget

Lånbolaget är en långivare för dig som behöver ett lite mindre privatlån. Du kan låna mellan 3000 kr och 50 000 kr utan säkerhet. Löptiden är ett till sex år. Pengarna kan du använda till vad som helst, t ex en resa, renovering, en moped eller om du vill shoppa. Vänd dig till Lånbolaget ifall du behöver ett lite mindre privatlån.

Du kan enkelt ansöka om lån direkt på nätet och det tar sedan inte speciellt lång tid innan du får veta ifall du blivit godkänd eller ej. Ifall du ansöker under företagets öppettider får du svar så snabbt som på 15 minuter och sedan tar det någon dag innan du har pengarna på kontot.

Ifall du känner att du behöver det finns det även en trygghetsförsäkring (ibland kallad låneförsäkring) att teckna som ger dig ökat trygghet för ditt lån. Denna försäkring går in ifall du skulle bli arbetslös eller inte kan jobba på grund av olycka eller sjukdom eller vid dödsfall. Försäkringen betalar då ut pengar så att dina inbetalningar täcks.

Villkor för att få låna av Lånebolaget

Villkoren som gäller för Lånebolaget är relativt enkla. Du som ska låna måste vara åtminstone 18 och du ska ha en fast adress i Sverige. Vidare finns det lite ekonomiska krav som skall uppfyllas.

När du ansöker om lån tar man en kreditupplysning där det står information om dina inkomster, aktuella skulder, betalningsanmärkningar och lite sådant som kan användas för att bedöma din ekonomi. Lånbolaget gör en avvägning ifall du kan låna eller ej.

Kraven på din ekonomi är att du har en fast inkomst (det finns inga bestämda krav på hur hög den måste vara utan detta avgörs från gång till gång) och att du inte har några aktiva betalningsanmärkningar. Ifall du uppfyller dessa krav och din ekonomi är ordnat i övrigt ska du kunna få ett lån.

Lånbolaget erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån från 3000 kr till 50 000 kr i ett till sex år.

Direktlänk till Lånebolaget

Finner du Lånbolaget är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Lånbolaget

Fakta om lån från Lånbolaget