Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

ICA Banken

Vill man handla mat då går man till ICA. Vill man låna pengar då kan man också gå till ICA fast då är det ICA Banken som där är frågan om.

Om det är lån du är ute efter kan ICA Banken hjälpa dig med privatlån och bolån. Vidare har de andra tjänster så som olika former av konton, kort och försäkringar. Då de har så pass många olika tjänster är den rätta termen för dem att de är en fullsortimentsbank.

De lånen som ICA Banken erbjuder är alltså privatlån och bolån. Deras villkor och räntor på dessa lån är fullt i klass med de andra större bankerna vilket gör dem till ett klart intressant alternativ.

Är det även så att du har ett bankkort från ICA har du möjlighet att knyta en kontokredit till detta kort. Denna kredit kommer då i princip att fungera som ett kreditkort där du bara betalar ränta på den utnyttjade summan. Maximalt går det att på detta vis låna upp till 50 000 kr.

Privatlån hos ICA Banken

ICA Bankens privatlån är ett standardlån där du kan låna från 20 000 kr hela vägen upp till 350 000 kr. Löptiden för detta lån ligger på 3 - 12 år. Ansökan till ett lån skickas in direkt via deras webbsida och du kommer då att snabbt få ett preliminärt besked. Sedan skickar du in ett skuldbrev till dem och det är då som det slutliga beslutet tas om du får låna eller ej. Här har du även en möjlighet att ta ut en låneförsäkring ifall du anser att det finns ett behov av en sådan.

Bolån hos ICA Banken

Deras bolån är även det ett standardlån vilket innebär att du t ex kan få en belåningsgrad upp till 85 %. Detta är alltså den maximala summan av köpekostnaden som du kan få i bottenlån. Som minst går det att låna 200 000 kr och det går att få ett lånelöfte hela vägen up till 6 000 000 kr. Ett lånelöfte gäller i 6 månader.

Behöver du låna pengar till handpenningen är detta något som du också kan få hjälpa av ICA Banken med. Ett överbryggnadslån är det också möjligt att ta hos dem ifall du ska betala för den nya bostaden innan försäljningen av den gamla är klar.

Villkor för att få låna pengar

Det finns egentligen inga speciella krav som sticker ut ifall du vill låna pengar av ICA Banken. Utan de vanliga som att du ska vara myndig, ha en fast inkomst och att det inte finns några betalningsanmärkningar registrerade gäller.

ICA Banken erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån på 20 000 - 350 000 kr.
  • Bolån med bottenlån upp till 85 %
  • Kontokredit
  • Försäkringar
  • Bankkonto
  • Bankkort / Kreditkort

Direktlänk till ICA Banken

Finner du ICA Banken intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

ICA Banken

Fakta om lån från ICA Banken