Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Easycredit

Easycredit arbetar med utlåning i form av mikrolån eller SMSlån som de också kallas för. Det går att låna så lite som 500 kr hos dem och som mest 10 000 kr. Löptiden för dessa summor varierar lite då alla lånesummor upp till 3 000 kr har en löptid på 30 dagar och de större lånen ska återbetalas på 90 dagar. Detta innebär att de små lånen betalas tillbaka vid ett tillfälle när hela skulden och tillkommande kostander skar lösas. Lånas mer pengar är det tre återbetalningstillfällen som gäller istället.

En sak som är bra med Easycredit är att det inte finns några regler som säger att man måste ha lånat en viss summa innan man får tillgång till de större lånebeloppen. Det går alltså bra att låna 10 000 kr första gången hos dem.

För att göra det så smidigt som möjligt för dig som ansöker om ett lån ger Easycredit dig möjligheten att antingen ansöka via nätet eller telefonen. Väljer du att ansöka via deras hemsida så finns det där ett formulär som fylls i. Efter att detta är ifyllt kommer de att behandla ansökan och godkäns den betalas pengarna ut. Väljer du istället telefon ringer du till dem så kommer du att få hjälp den vägen att fylla i ansökan.

Villkor för att få låna av Easycredit

Om du önskar att låna pengar av Easycredit krävs det att du är minst 18 år gammal, är folkbokförd i Svergie och inte har några betalningsanmärkningar. Du kan även som vanligt inte har mer än ett lån åt gången hos Easycredit.

När det gäller inkomst krävs det inte någon deklarerad årsinkomst om du bara lånar upp till 1 000 kr. Vill du låna 2 000 kr krävs det att du tjänar minst 50 000 kr per år. För ett lån på 3 000 kr är kravet 100 000 kr. Större lån än så kräver en lön på 120 000 kr per år.

Easycredit erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån från 500 kr upp till 10 000 kr.

Direktlänk till Easycredit

Finner du Easycredit intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Easycredit

Fakta om lån från Easycredit

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.