Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

ViaConto

ViaConto har mikrolån för dig som är intresserad av att låna upp till 10 000 kr som mest. Är du ny kund kan du alltid låna det fulla beloppet men om du vill utnyttja deras erbjudande om att låna gratis som ny kund går det bara att låna 500 eller 1 000 kr

ViaContos lån är ganska flexibelt. Både lånebelopp och återbetalningstid är möjliga att välja lite som man vill. Du kan alltså låna ett exakt belopp upp till 10 000 kr, t ex 4350 kr om du vill. Du kan även välja en valfri löptid så länge den är max 30 dagar för lån upp till 3 000 kr. Är lånet större än så kan du välja på 30, 60 eller 90 dagars löptid. Väljer du en lägre löptid blir lånet billigare. Varför låna 30 dagar när du bara behöver pengarna i 13 dagar?

Skulle du vilja förlänga ditt lån ytterligare tid när återbetalningstiden är slut så finns det möjlighet att välja antingen 7, 14 eller 30 dagar ytterligare. Detta kostar givetvis extra men kan vara ett alternativ för dig som inte vill eller kan betala just när lånet går ut.

Villkor för att få låna av ViaConto

För att kunna ta ett mikrolån hos ViaConto krävs att du är myndig, alltså 18 år. Du måste vara folkbokförd i Sverige och ha varit det i de senaste två åren. Du behöver ett eget personkonto på en svensk bank, så att pengarna kan betalas ut till dig och även en mobiltelefon med eget nummer.

Man säger inget specifikt om en minsta inkomst eller liknande utan det görs en individuell bedömning av din ekonomi när du ska låna och denna ligger till grund för ifall du kan få ett lån eller ej. Man gör en kreditupplysning för att få in mer information om dina inkomster, skulder och betalningsanmärkningar etc.

En betalningsanmärkning är inget definitivt hinder men är så klart en nackdel när man avgör om du får låna eller ej. Du måste alltid ha skött dina tidigare skulder till ViaConto för att du ska få nästa lån godkänt.

ViaConto erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån upp till 10 000 kr i max 90 dagar.

Direktlänk till ViaConto

Finner du ViaConto är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

ViaConto

Fakta om lån från ViaConto

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.