Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Ikano Bank

Ikano Banken har vad man kan kalla en ganska okej uppbackning. Det är nämligen så att Ingvar Kamprad och hans familj ligger bakom banken. Kamprad som ju är mannen som startade IKEA och numera räknas som en av världens rikaste personer. Bankverksamheten startade man 1995 och har flera hundra anställda.

Det är möjligt att få hjälp med ett flertal olika tjänster hos Ikano Bank för dig som konsument. T ex kan du där hitta sparkonton, kreditkort, bolån och klassiska privatlån. De brukar även dela med sig av familjeekonomitips något som det i princip aldrig går att få för mycket utav.

Ikano är absolut en bank att kolla upp för dig som är intresserad av någon av tjänsterna som de erbjuder. För det känns ju hyfsat tryggt att veta att man handlar med en bank som ägs av Kamprad.

Samla lån

Läser du vår lista över olika tjänster man kan få hjälp med hos Ikano Bank märker du snabbt att det är väldigt många. En sådan tjänst är att du kan samla ihop flera dyra lån till ett större som är klart billigare för dig.

Det är ju så att många har dragit på sig småkrediter t ex i form av avbetalningar och smålån. Dessa har ofta en mycket hög ränta och månadskostnaden kan man få ner kraftigt genom att istället ta ut ett större lån och betala tillbaka smålånen med de pengarna.

Företagslösningar

Ikano Bank vänder sig heller inte bara till vanliga privatpersoner. Har man ett företag finns det även tänkbara tjänster som kan vara av intresse. Exempel på dessa är att det går att hyra, leasa osv med hjälp av lösningar från Ikano.

Sparkonto

Som alla andra stora banker här i landet kan du hos Ikano starta sparkonton. De har ett antal olika typer av konton som du kan välja mellan beroende av varför och hur mycket pengar som sparas.

Ikano Bank erbjuder följande typer av tjänster:

  • Privatlån mellan 20 000 och 350 000 kronor.
  • Möjligheten till bil och MC-lån.
  • Bolån
  • Campinglån designat för köp av t ex husbilar och husvagnar.
  • Kreditkort
  • Sparkonto
  • Flera olika företagslösningar.

Direktlänk till Ikano Bank

Finner du Ikano Bank intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Ikano Bank

Fakta om lån från Ikano Bank