Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Länsförsäkringar

Om du har letat hus är det troligt att du har stött på Länsförsäkringar. Även som namnet antyder jobbar de med försäkringar vilket ytterligare är i ett samband som du kan ha varit i kontakt med dem. Kanske inte lika välkänt är att de även lånar ut pengar och detta i form av ett antal olika typer av lån. Vidare går det exempelvis att spara pengar hos dem i vanliga sparkonton eller att investera dem i fonder och aktier.

Lån hos Länsförsäkringar

De lånen som Länsförsäkringar erbjuder är privatlån, bolån, fritidslån och kontokredit. När det gäller privatlån har de en lite lägre maxgräns än de andra stora bankerna. Hos Länsförsäkringar kan du låna upp till 250 000 kr vilket är 100 000 kr mindre än hos bankerna. Lägsta lånesumma är 20 000 kr.

Tittar man på bolånet så skiljer detta egentligen inte sig alls från de andra långivarna vilket exempelvis innebär att det går att få en belåningsgrad upp till 85 %. Räntan styrs sedan efter dina förutsättningar men håller en konkurrenskraftig nivå.

Villkor för att få låna av Länsförsäkringar

Som hos alla andra långivare utförs en kreditprövning som ska visa ifall den som ansöker om ett lån har en tillräckligt god ekonomi för att klara av återbetalningarna. Därför krävs det att du har en stabil månadsinkomst för att bli godkänd. Vidare kommer exempelvis stora skulder i övrigt eller betalningsanmärkningar att vara ett problem.

Länsförsäkringar erbjuder följande typer av tjänster:

  • Privatlån på 20 000 - 250 000 kr.
  • Bolån
  • Kontokredit
  • Byggnadskredit
  • Sparkonto, privatkonto etc
  • Försäkringar
  • Pensionssparande

Direktlänk till Länsförsäkringar

Finner du Länsförsäkringar intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Länsförsäkringar