Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Advisa

På senare år har det blivit populärt med låneförmedlare och ett av dessa företag är Advisa. Låneförmedling är kort att du använder en tjänst från ett företag för att kunna hitta det bästa möjliga lånet.

Det går till så att du skickar in en ansökan om ett privatlån eller billån till Advisa (eller annan låneförmedlare) och så skickar de iväg denna ansökan till alla långivare som de samarbetar med. Ett svar kommer sen normalt inom 24 h från de olika långivarna där de säger om de vill låna ut pengar och isf till vilken ränta och vilka andra villkor som gäller. En stor fördel med detta är att du bara behöver skicka en ansökan och få svar från många långivare något som gör att det bara kommer att utföras en förfrågan hos UC på dig. Hade du istället ansökt hos alla långivare själv hade de alla gjort en förfrågan vilket inte hade varit positivt.

Privatlån via Advisa

Ett av lånen som du kan få hjälp med är alltså ett privatlån eller blancolån som de också heter. Detta är ett lån utan säkerhet på upp till 350 000 kr. Löptiden för lånet är upp till 12 år. Eftersom att det är ett lån utan säkerhet så kan du använda de lånade pengarna till vad som helst. Exempelvis för att lösa andra dyrare skulder.

Villkor för att få låna via Advisa

När en ansökan skickas in kommer en kreditprövning att göras för att bestämma ifall du är lämplig som låntagare eller ej. För att denna ska klaras av krävs det att du för det första är myndig. Vidare krävs det självklart att en inkomst finns som gör att återbetalningarna av lånet kan klaras av. Minikravet på lön ligger på 120 000 kr per år.

Har du betalningsanmärkningar kommer detta göra att en ansökan nekas. Det finns heller inget som säger att man automatiskt bli godkänd bara för att minikraven uppfylls utan det är detta som kreditprövningen ger svar på. Exempelvis kan du ha en bra lön men om det redan finns många andra lån kan en ansökan mycket väl nekas. För att öka chanserna går det att ha en medsökande. Denna måste då också uppfylla grundkraven och görs detta kommer med största sannolikheten betyget att bli högre då det är två personers ekonomi istället för bara en.

Advisa erbjuder följande typer av lån:

  • Förmedling av privatlån från 20 000 kr upp till 350 000 kr.
  • Förmedling av billån upp till 350 000 kr.

Direktlänk till Advisa

Finner du Advisa intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Advisa

Fakta om lån från Advisa