Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Freedom Finance

Freedom Finance är själva inga långivare utan de agerar istället som låneförmedlare för privatlån, billån och bolån. Detta innebär att Freedom Finance som är ett fristående bolag har samlat ihop ett antal långivare och erbjuder dig att låna hos dem genom Freedom Finance. På detta vis är chansen större för dig att hitta ett billigare lån.

En de saker som skiljer Freedom Finance från många andra finansiella institut på nätet är att de hela tiden erbjuder möjlighet till personlig kontakt med en lånehandläggare. Själva säger de att denna möjlighet finns för att låntagare ska känna sig så trygga som möjligt. Sen är det självklart upp till dig som individ om du vill utnyttja denna chans till kontakt eller ej.

Bolaget startades 2003 och har sitt huvudsäte i Ängelholm. Men detta är bara huvudkontoret för den svenska delen av företaget. Det finns även kontor i ett flertal andra länder i Europa.  I Sverige finns det runt 80 anställda och i hela Europa finns det ungefär 500.

Villkor för att ta ett lån hos Freedom Finance

Som hos alla andra ställer Freedom Finance krav på låntagarna för att en ansökan ska kunna bli godkänd. Dessa krav är i princip rakt av standardkrav men ändå är det viktiga att veta. Villkoren som du här kan läsa ska ses som en fingervisning om vad som krävs. Fullständiga villkor hittas sedan allra bäst på deras egen hemsida.

Privatlån

Skickas man in en ansökan om privatlån krävs det som för alla andra lån att låntagaren är myndig. Man måste även ha sin fasta bostad här i landet. Inkomstkravet ligger på minst 100 000 kr per år. Finns det obetalda skulder hos Kronofogden kommer en ansökan om privatlån inte att godkännas.

Billån

Bilen kan stå som säkerhet för maximalt 80 % av billånet. Resten av pengarna som bilen kostar måste skaffas fram antingen kontant eller genom ett annat lån. När löptiden är slut på lånet får inte bilen vara äldre än 10 år. Inkomstkravet är lite höger än för privatlån och ligger istället här på 120 000 kr per år. De andra kraven är samma som för privatlån. Bilen kan köpas både från en privatsäljare eller bilfirma.

Bolån

Det är i princip samma regler som för billån och privatlån som gäller för ett bolån. Det som här skiljer är hur mycket det går att låna. Och det går inte alls att säga på förhand då det ju ofta handlar om ett mycket stort lån när man lånar till bostad. Därför kommer den personliga ekonomin att styra storleken.

Freedom Finance erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån upp 350 000 kr.
  • Bolån där du kan ha upp till 85 % i bottenlån.
  • Billån där bilen kan vara säkerhet för 80 % av värdet. Bilen kan köpas privat

Direktlänk till Freedom Finance

Finner du Freedom Finance intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till Freedom Finance sida. Du kan även ringa till dem direkt på nummer 0431-45 74 44.

Freedom Finance

Fakta om lån från Freedom Finance