Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Cash2you

Om du letar efter ett litet tillskott i pengakassan kan Cash2you vara ett alternativ. De har nämligen valt att inrikta sig på personer som vill låna upp till 15 000 kr. Lägst möjliga lånesumma ligger på 3 000 kr. Löptiden som du själv väljer ligger mellan 1 - 5 år.

Har du tillgång till Bank-ID kan du förenkla själva ansökningsprocessen genom att skriva under ansökan online. Annars behöver papprena signeras för hand och skickas in via post vilket tar några dagar extra.

Ifall det är så att du har lånat pengar sedan tidigare av Cash2you som du för tillfället betalar tillbaka på går det att öka på detta lån. Du kan då låna upp till 15 000 kr igen från den summa som du för tillfället har kvar att betala tillbaka.

Betalningsfria månader

Det kan finnas månader på året då det är lite tufft att betala tillbaka på lånet och för sådana tillfällen erbjuder Cash2you möjligheten med betalningsfria månader. Det är möjligt att ha två betalningsfria månader per år, dock måste det skilja minst fyra månader mellan dessa. Det går även inte att ha första månaden på lånet som betalningsfri.

Viktigt att komma ihåg är att du bara skjuter upp återbetalningen av lånet och att räntan inte försvinner. Denna läggs istället på den återstående skulden. För varje betalningsfri månad så kommer även lånet att förlängas.

Krav för att få låna av Cash2you

Du som vill låna pengar av Cash2you måste vara minst 20 år gammal, eller fyller det under nuvarande kalenderår. Det behöver även finnas en fast inkomst som gör att du klarar av att betala tillbaka lånet. Inkomsten kan komma från saker som jobb, pension eller egen näringsverksamhet. Dock finns det inga exakta regler uppsatta för denna utan det är från fall till fall.

Det är möjligt att låna pengar av Cash2you även om det finns aktiva betalningsanmärkningar. Dock måste skulderna hos Kronofogden vara lösta. När kreditprövningen utförs kommer betalningsanmärkningarna att inverka negativt på betyget men om det finns tillräckligt mycket annat som är positivt kommer en ansökan att godkännas.

Cash2you erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån från 3 000 kr upp till 15 000 kr.

Direktlänk till Cash2you

Finner du Cash2you intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Cash2you

Fakta om lån från Cash2you