Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Lånbutiken

Lånbutiken är en långivare som lånar ut snabba mindre lån i form av mikrolån eller SMSlån. Hos Lånbutiken finns möjlighet att ta ett lån från 1 000 kr och hela vägen upp till 10 000 kr. Ansöker om lånet gör du via deras webbsida.

Du har ett ganska flexibelt lån hos Lånbutiken eftersom du har ett ganska stort antal lånebelopp att välja mellan. Så med stor sannolikhet hittar du en summa som passar dig.

Du har sedan även lite blandade återbetalningstider som är antingen 30, 60 eller 90 dagar beroende på lånets storlek. Vissa lånebelopp går även att välja om man vill ha en kortare eller längre löptid, t ex 5000 och 6000 kr. När du har längre återbetalningstid får du mer tid på dig att betala tillbaka men får även en större kostnad för ditt lån totalt.

En extra bra sak är att du har möjlighet att förlänga lånet med ytterligare 14 dagar ifall du känner behov av att vänta med återbetalningen lite. Det kostar 100 kr att göra detta plus att du betalar ränta för ytterligare tid du lånar.

Villkor för att få låna av Lånbutiken

För att kunna låna hos Lånbutiken krävs att du har uppnått en ålder av åtminstone 20 år, att du också har varit folkbokförd i Sverige de senaste två åren och att du har ett mobiltelefonnummer registrerat i ditt namn. Alternativ för dig som inte har ett mobilnummer är att du istället har ett personkonto hos Nordea eller E-legitimation.

När du ansöker om lån tas en kreditupplysning för att få mer information om dig och din ekonomiska situation. Utifrån denna bedömer man sedan ifall du kan få ett lån. Det görs en personlig bedömning men det finns även några fasta krav, som att du måste ha en taxerad årsinkomst på minst 24 000 kr och att du inte får ha några betalningsanmärkningar i registret.

Ifall du uppfyller kraven finns det vanligen inga hinder att du får ett lån. Du måste dock ha betalat tillbaka gamla lån till Lånbutiken innan du kan låna igen.

Lånbutiken erbjuder följande typer av lån:

  • Mikrolån mellan 500 kr och 10 000 kr i 30, 60 eller 90 dagar.

Direktlänk till Lånbutiken

Finner du Lånbutiken intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Lånbutiken

Fakta om lån från Lånbutiken

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.