Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Thorn

Thorn säljer / hyr ut en massa elektronik och vitvaror etc men de har faktiskt även lån. De har funnits i Sverige sedan 1969. Vanligen kan du köpa dina prylar hos Thorn på avbetalning och de tyckte väl att de lika gärna kunde erbjuda privatlån också då eftersom de vet hur det funkar. Nu kan du låna upp till 50 000 kr hos Thorn.

Det finns inte så jättemycket att säga om Thorns privatlån. Det är ett ganska enkelt lån för dig som behöver en extra slant och vill låna utan säkerhet. Du kan låna från 5000 kr upp till 50 000 kr i minst ett år och som mest fem år.

Villkor för att få låna av Thorn

Thorn har ganska grundläggande kvar för att du ska kunna ta ett privatlån hos dem. Du måste vara 18 år och du måste vara fri från betalningsanmärkningar. I övrigt gör man en personlig genomgång av din ekonomi för att se att du är i stånd att återbetala ett lån ordentligt. Det finns inga bestämda gränser för minsta årsinkomst utan detta är individuellt.

Som alltid tas en kreditupplysning för att se hur din ekonomi ser ut. Ifall du har en vettig ekonomi och är utan betalningsanmärkningar ska det troligen gå bra att låna. Du bör ha samma adress angiven som du är folkbokförd på eftersom de kontrollerar dina personuppgifter mot folkbokföringsregistret.

Thorn erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån från 5000 kr till 50 0000 kr i 1 - 5 år

Direktlänk till Thorn

Finner du Thorn är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

Thorn

Fakta om lån från Thorn