Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Om Lån-info

Den här sidan innehåller information om alla möjliga slags lån och lånelösningar. Du kan läsa om privatlån, bolån, mikrolån, billån etc. Det finns även nyttig info om olika låntermer som är bra att ha koll på, från fast och rörlig ränta till låneskydd.

Du får även tips och hjälp om du letar efter prisvärda lån. Det finns stora och omfattande jämförelser för olika låntyper där du kan jämföra massor av långivare och deras räntor, avgifter och villkor. Även andra bra funktioner som kalkylator för annuitetslån och ordlista etc.

Tanken med sidan?

Vi erbjuder alla våra besökare att helt gratis läsa allt möjligt om lån och de banker och låneinstitut som kan ge dig ett lån. Vårt mål är att på ett så bra och överskådligt sätt som möjligt presentera all information som behövs för att kunna ta ett beslut om att låna och från vem. Vi hoppas att många ska bli hjälpta av Lån-info och slutligen kan spara mycket pengar.

Vad vinner vi på detta då?

Som du ser finns det reklam på sidan, och vi får betalt för varje person som väljer att låna något efter det att personen har gått in på någon hemsida genom en reklamlänk på vår sida.

Vi hoppas att vår sida ska göra det enkelt att hitta den info om räntor, avgifter och allt annat som man behöver veta innan man tar ett lån och att du som besökare sedan ska känna dig trygg nog att gå vidare till den bank du valt och söka ditt lån. Genom att låna genom lån-info ger du några kronor till oss som hjälpt dig. Det kostar dig inget extra.

Vårt ansvar

Vi lånar själva inte ut några pengar eller erbjuder några andra tjänster än just den information som går att finna på sidan. Vi samlar information om lån så att det ska vara smidigt för våra besökare att lära sig mer och göra bra val när de ska låna pengar. Vi reserverar oss för eventuella fel i texterna. Villkor och liknande ändras ganska ofta och vi försöker att hänga med om något händer och uppdatera våra texter men ibland missar vi saker.

Det som finns på sidan är endast allmänna tips och info, varför man alltid ska vara noga med att kolla upp lånets villkor etc i förväg. Vi tar inget ansvar för vad som händer om du baserar dina beslut på vår information och vi är heller inte direkt kopplade till någon bank eller långivare så alla avtal som sluts med dem är utan vår inblandning.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär >>