Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Snabblån med betalningsanmärkning

För dig som vill ta ett snabblån men har betalningsanmärkningar finns det som tur var ett antal långivare som lånar ut pengar trots anmärkningar.

Det finns dock inga garantier för att en ansökan godkänns även om långivarens regler säger att sådana ansökningar kan godkännas. De kommer nämligen att göra en egen kreditbedömning av dig och därefter bestämma ifall den ansökandes ekonomi är tillräckligt bra eller ej.

Vilka exakta krav de olika långivarna som erbjuder snabblån trots anmärkningar är svåra att räkna upp då de kan variera från ett låneinstitut till ett annat. Men som grundregel kan du säga att ju mindre lånet är desto lägre är kraven som ställs på dig. Har du bara en ordnad ekonomi ska det inte vara några större problem att få en låneansökan godkänd.

Vilka långivare erbjuder snabblån trots betalningsanmärkning?

Det brukar vara ganska enkelt att hitta om ett långivaren godkänner lån med betalningsanmärkning eller ej. Detta då de brukar skriva ut sådan vital information klart och tydligt på sin hemsida. Du kan vanligen snabbt se ifall de godkänner anmärkningar. På samma sätt brukar de som inte godkänner detta också klart skriva ut det på sina sidor.

Lite längre ner på denna sida kan du även hitta en lista på olika långivare som erbjuder dig att ta snabblån trots betalningsanmärkningar. Tipset är sen att du besöker våra jämförelsesidor och där letar upp vilka långivare som är billigast för det lånet du är intresserad av.

Ska man låna eller ej?

Detta är något som är väldigt viktigt att fundera igenom innan en ansökan skickas in. Det är inte gratis att låna pengar och detta gäller speciellt för snabblån. Är ekonomin tillräckligt god för att låna och är det värt kostnaden som följer med lånet? Svaret på dessa frågor avgör ifall det är rätt att låna eller ej.

I regel är det bättre att inte låna om det går att undvika eftersom ett lån innebär kostnader. Det är dock inte alltid man kan undvika att låna. Ett snabblån tar man huvudsakligen ifall man behöver pengar akut när plånboken är tom, t ex om man får en oväntad utgift. Då kanske man inte kan undvika ett lån.

Viktigt är då att man kollar över sin ekonomi och försäkrar sig om att man har råd att betala tillbaka allt när löptiden är slut. Ett lån kostar som sagt alltid men det blir extra dyrt om man inte betalar i tid och får förseningsavgifter och sådant. Kanske finns det andra lösningar på problemet som innebär att du inte behöver låna pengar av någon långivare.

Hitta långivare som erbjuder SMSlån / snabblån

Hitta långivare som har snabblån / SMSlån / mikrolån. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 5000 i 30 dagar.
Kredit365Kredit365 555 krMonettiMonetti 555 kr
MeddelandelånMeddelandelån 585 kr