Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

BlueStep

BlueStep har valt att till stor del rikta sitt fokus på personer som har svårt att få lån men ändå vill ta ett bolån. T ex kan man ha svårt att få låna pengar pga av aktiva betalningsanmärkningar. Detta är dock inte den ända anledningen till varför det kan vara svårt att bli godkänd. Andra saker som kan påverka negativt är om man är egenföretagare, projektanställda, deltidsanställd, sjukskriven, arbetslös m.m.

Tillhör du därför någon av dessa kategorier och vill låna pengar till en bostad kan BlueStep vara intressanta att kolla upp då de som sagt var har inriktat sig på denna del av marknaden. Företaget grundades 2005 och har under de senare åren växt sig till en ganska stor aktör på bolånemarknaden.

Belåna bostad

Du har hos BlueStep också möjlighet att belåna en bostad som du redan äger utöver chansen att låna till en ny bostad. Är det t ex så att du har flera andra lån som är betydligt dyrare kan det vara idé att kolla upp möjligheten att samla alla lånen till ett bolån som normalt har en mycket mer fördelaktig räntenivå. Det finns nämligen inget som säger att ett bolån just måste betala ett hem. Allt handlar om hur stora lån det finns för tillfället på bostaden.

Exempel på saker som denna typ av lån kan användas till är att;

- Återbetala dyrare lån som t ex privatlån eller andra små krediter.
- Utbyggnad eller renovering av en bostad.
- Vid köp av en bil.

Detta var bra några snabba exempel på vart pengarna kan gå och som du då märker går det att göra väldigt mycket olika sakerna med pengarna du lånar. BlueStep är nämligen mest intresserade av att få tillbaka sina utlånade pengar, de är inte lika intresserade av vad pengarna används till.

BlueStep erbjuder följande typer av lån:

  • Belåna en bostad du redan äger
  • Bolån vid köp av ny bostad.
  • BlueStep lånar ut till personer som har svårt att få lån.
  • Spara pengar genom ett Sparkonto.

Direktlänk till BlueStep

Finner du BlueStep intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

BlueStep

Fakta om lån från Bluestep