Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

L'EASY

L'EASY är ett företag som från början inte alls sysslade med att låna ut några pengar. Utan istället har deras verksamhet tidigare handlat om att hyra ut och sälja vitvaror, elektronik m.m.

Numera har de dock valt att ge sig in i lånebranschen också och detta gör L'EASY med ett privatlån på upp till 25 000 kr. Det lägsta lånebeloppet är 5 000 kr och valen mellan detta är i intervaller på 5 000 kr. Löptiden för detta lån bestämmer du själv över så länge som du håller dig inom deras ramar som säger minimum 1 år och som mest 5 år.

Eftersom det är frågan om ett mindre privatlån kan du räkna med att räntan kommer att vara ganska hög för lånet. Något som gäller för de allra flesta mindre privatlån. Vill du få så låg kostnad som möjligt är det bra att ha en kort löptid. Du kommer då att få en högre månadskostnad då amorteringstakten är högre och i gengäld för detta blir totalkostnaden lägre.

Villkor för att få låna pengar av L'EASY

Om ett privatlån hos L'EASY intresserad dig måste du vara minst 20 år gammal och inte har några betalningsanmärkningar för att kunna bli godkänd vid en ansökan. Uppfyller du dessa grundkrav och har en stabil månadsinkomst kommer troligen inte kreditprövningen som utförs att vara något problem.

L'EASY erbjuder följande tjänster:

  • Privatlån upp till 25 000 kr.

Direktlänk till L'EASY

Finner du L'EASY intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

L'EASY

Fakta om lån från L'EASY