Sök privatlån

Lånebelopp
Löptid
Årsinkomst

Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

BIGBANK

BIGBANK är en nykomling på den svenska lånemarknaden. Det är först i början av 2012 som de har börjat att låna ut pengar här. Tidigare har de dock funnits i Estland där de agerat sedan 90-talet.

Privatlån

När det gäller lån är det privatlån som gäller hos BIGBANK. Privatlån eller blancolån som de också kallas för är som känt lån utan säkerhet. Den möjliga lånesumman som BIGBANK har för sitt lån ligger på 10 000 kr upp till 50 000 kr. Löptiden kan du självklart som vanligt styra till stora delar själv och valet här ligger på 1 till 5 år.

Räntan kommer att sättas individuellt efter det att din ekonomiska situation har granskats. Vidare påverkas även hur stort lån och vilken löptid som gäller hur hög räntan blir. Generellt när det gäller lån så betyder mindre lån än högre ränta.

Villkor för att få låna av BIGBANK

Om du ska kunna klara av den kreditprövningen som utförs när du ansöker om ett lån krävs det som vanligt att vissa krav uppfylls. Det första för BIGBANK är ålder då en låntagare får vara som minst 20 år gammal. Det finns även en övre gräns och den säger att en låntagare måste vara 75 år som äldst när lånet är återbetalat. Vidare ska låntagaren vara svenska medborgare eller har haft uppehållstillstånd i tre år.

För att kunna återbetala ett lån måste en inkomst finnas. Här säger BIGBANKs regler att någon som vill låna pengar av dem behöver ha en inkomst på minst 144 000 kr per år. Betalningsanmärkningar innebär inte att en ansökan automatisk nekas utan det är möjligt att låna om man har upp till 5 st sådana.

BIGBANK erbjuder följande typer av lån:

  • Privatlån från 10 000 kr upp till 50 000 kr.

Direktlänk till BIGBANK

Finner du BIGBANK intressanta är tipset att du besöker deras egna webbplats. Där kan du hitta ytterligare info så som villkor, räntor, och avgifter. Här under hittar du en länk som tar dig direkt till långivarens sida.

BIGBANK

Fakta om lån från BIGBANK