Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Snabblån

Snabba lån är något enbart för dem som verkligen behöver pengar snabbt, annars så gör de högre kostnaderna det till ett sämre alternativ. Men om det är tid som är faktorn och inte kostnaden är snabblån något värt att tänka på, självklart ska du även ha tillräckligt mycket pengar för att klara av återbetalningarna när de kommer.

Den främsta funktionen för snabblån är att ge dig en extra slant i kassan vid tillfällen då oförutsedda eller akuta utgifter dyker upp. Om du inte har några pengar sparade och kylen går sönder eller om bilen behöver lagas etc kan ett litet snabbt lån vara lösningen. Du ska dock tänka på att ett sådant lån kostar och att du måste betala tillbaka det snabbt, vanligen inom 30 - 90 dagar.

Pengar in på kontot snabbt

När man lånar i form av snabblån eller mikrolån är en av de stora fördelarna att man kan få pengarna in på sitt konto riktigt snabbt. Vanligen kan du t o m få in pengarna på kontot samma dag. Det beror självklart lite på hur dags man ansöker om lån eftersom det måste finnas någon hos långivaren som kan godkänna och skicka ut pengarna. Om du skickar in din ansökan efter kontorstid får du vänta till dagen efter.

Ditt bankkonto kan även påverka hur snabbt det går. Långivare samarbetar med olika banker och då går det vanligtvis snabbare att få in pengarna på vissa konton och andra tar någon dag extra.

Att kunna få pengarna på sitt konto inom bara ett par minuter är bra i vissa situationen, men se upp så att du inte får betala betydligt mer än du först trodde. Man måste alltid väga upp snabbheten mot hur mycket det kostar. Se till att det är värt pengarna och att du kan betala tillbaka.

Kostnader och villkor för snabblån

Du kan vanligen låna mellan ca 500 kr och 10 000 kr om du vill låna i form av snabblån eller mikrolån. För de mindre lånen är det 30 dagars återbetalningstid och för de större lånen, t ex från 4 000 kr och uppåt är det nu för tiden vanligt med 60 dagar och sen även 90 dagar. Planera ordentligt så att du har pengar på kontot när det är dags att betala tillbaka lånet.

Avgiften varierar beroende på hur mycket du lånar, men sammanlagt är den totala kostnaden nästan alltid högre för ett sådant här lån jämfört med ett klassiskt lån med vanlig ränta. Du kan räkna med att du får betala ungefär 250 kr för ett snabblån på 1 000 kr. Sedan stiger kostnaden i förhållande till lånebeloppet. En längre löptid innebär även högre totala kostander men lägre månadskostnad då amorteringstakten inte blir lika kraftig.

Hur mycket du får betala för ditt lån skiljer ganska mycket mellan olika långivare. Jämför olika snabblån och SMS-lån här, för en överblick. I vår jämförelse finns många långivare som erbjuder snabblån. Där finner du räntor, avgifter och andra viktiga villkor.

Hitta långivare som erbjuder SMSlån / snabblån

Hitta långivare som har snabblån / SMSlån / mikrolån. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 5000 i 30 dagar.
Kredit365Kredit365 555 krMonettiMonetti 555 kr
MeddelandelånMeddelandelån 585 kr