Sök mikrolån

Välj lånebelopp
Välj löptid
Ålder (Minst 18)
Betalningsanmärkning

Låna 4 000

När mikrolånen först kom var det vanligt att det bara gick att låna upp till 3 000 kr åt gången. Nu har det dock kommer flera alternativ för dig som även vill låna mer - du kan hitta lånebelopp upp till hela 10 000 kr och ibland ännu mer. Självklart är priset ytterligare lite högre när du vill låna mer pengar men ifall behovet är lite större kanske det även kan vara rimligt att betala lite mer för att få sitt lån.

Som vanligt när det gäller lån så ska behovet vara så pass stort att det är värt kostnaden plus att det ska finnas en privatekonomi i bakgrunden som är tillräckligt bra för att klara den extra kostnaden.

Att ha i åtanke när man lånar 4 000 kr

Som du märker när du besöker denna sajt så brukar vi propagera för att man verkligen ska tänka igenom sina val innan de tas. Och det är ingen skillnad för dig som tänker låna 4 000 kr utan här finns det också saker att beakta.

Det som du först av allt ska tänka på är ifall det verkligen är värt att låna pengarna eller ej. Du får nämligen räkna med att betala från en ordentlig slant för att få låna. Det kan ibland finnas långivare som erbjuder nya kunder mer förmånliga villkor men det är inget att räkna med.

Något som dock skiljer lånen på 4 000 kr och de lite mindre är att här börjar flexibiliteten öka. Istället för att alltid behöva betala tillbaka lånet efter 30 dagar går det hos ett flertal långivare här att välja på längre återbetalningstid.

Nu pratar vi fortfarande inte om några längre tider utan kanske bara den dubbla tiden. Detta ger dig iaf möjligheten att betala tillbaka pengarna i två omgångar istället för bara en. En längre återbetalningstid betyder samtidigt dyrare lån totalt men att månadskostnaden blir lägre.

Jämföra långivare

Innan du lånar några pengar bör du utan tvekan jämföra priserna hos de olika långivarna. I denna artikel hittar du t ex en lista lite längre där vi har jämfört priserna från ett antal långivare som erbjuder sina kunder att låna just denna summa.

Vill du ha en lite utförligare jämförelse kan du besöka den delen av sajten där vi jämför lån av olika slag och då självklart även lån på 4 000 kr. Där hittar du många långivare och deras räntor, avgifter och andra viktiga villkor.

Hur gör man för att låna 4 000 kr?

Det är mycket enkelt att låna 4 000 kr förutsatt att du klarar av de krav som långivarna ställer. Detta är normalt så att man inte ska ha några betalningsanmärkningar (finns ganska många undantag), vara skriven i Sverige, ha en inkomst och vara minst myndig. Vissa långivare kräver att personen är lite äldre än 18 år.

När du sedan väl har bestämt dig för att låna pengar från en viss långivare går du in på deras webbsida och där kollar upp dina alternativ. Hos en del går det att låna pengarna genom att bara skicka SMS och då står det på webbsidan exakt vad som ska skrivas i detta meddelande.Detta fungerar dock inte hos alla.

Något som däremot alltid fungerar är att ansöka om ett lån direkt via Internet. Då letar man upp formuläret som finns på sajten och fyller i detta. Här ska information om dig fyllas i och hur mycket pengar som du önskar låna osv.

Du ska fylla i din inkomst och annat viktigt som långivaren behöver för att ta ett beslut ifall du ska få ditt mikrolån. Vidare kan det krävas att en ansökningskod ska fyllas i och om långivaren kräver detta får man denna kod genom att skicka in ett SMS. Nu ska det sägas att antalet långivare som använder en kod av detta slaget har minskat.

När väl formuläret är ifyllt är det bara att vänta på svar som förhoppningsvis är positivt. Sedan kommer pengarna snart att sättas in på ditt konto som du tidigare anmält. Kommer ansökan in tidigt på en vardag finns pengarna med största sannolikhet som senast på ditt konto på eftermiddagen. Annars är det morgonen efter som gäller, för helgdagar är det morgonen nästa vardag som gäller. Detta är tiderna som långivarna brukar "garantera" men ibland kan det självklart ta längre tid. Men lika väl som det kan ta längre tid så går det ibland även snabbare och då kan pengarna finnas tillgängliga inom några minuter efter att ansökan godkänts.

Hitta långivare som erbjuder SMSlån / snabblån

Hitta långivare som har snabblån / SMSlån / mikrolån. Du kan se kostnaden för just detta lånebelopp. Ändra enkelt löptid eller lånebelopp nedan för att se priser för detta. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och snabblån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 5000 i 30 dagar.
Kredit365Kredit365 555 krMonettiMonetti 555 kr
MeddelandelånMeddelandelån 585 kr